,

Premium Imported Sunglasses – EP9830

Original price was: ৳ 1,130.Current price is: ৳ 670.

  • Product Video
  • Imported product
  • Color as like picture
  • Unique design(Limited Stock)
  • Fashionable & Stylish

Out of stock

Categories: ,
  Ask a Question

1. How to order?
Answer: Inbox your details for Facebook order or order via our website.

2. What are The Payment Methods?
Answer: Cash on delivery or advance payment via Bkash, Nogod, Rocket, Upay.

3. What’s The Size Chart?
Answer: You may get our full-size chart here: www.aazbd.com/sizechart/

4. What’s your location?
Answer: Our Location: 30/14 Tajmohol Road, Block C, Mohammodpur, Dhaka 1207(Opposite Tokyo Square).

You may pick it up from here. Please, make a call before come.

5. What about quality?
Answer: Simply, we don’t compromise our quality. We’re fully concerned about our brand value and that is why we’re trying to provide the best quality product. Then, if you don’t like our product you may return in the meantime of delivery by paying the delivery charge.

6. What’s The Delivery Time?
Answer: Inside Dhaka: Between 2/3 days from order.
Outside Dhaka: Between 3/4 days from order.

7. What’s The Delivery System?
Answer: We provide home delivery all over Bangladesh. You may pay via “Cash on delivery” or “Advance Payment”. But if you live outside of Dhaka you’ve to pay the delivery charge in advance(Delivery charges are fully non-refundable for any reason)

8. Is Any Emergency Delivery Option?
Answer: Yes! Express Delivery.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premium Imported Sunglasses – EP9830”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

General Inquiries

There are no inquiries yet.

Shopping Cart